Yangın Kapısı Fiyatları Temel Açıklaması

Wiki Article

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak dilek edilen örgüda yapım edip, montaj ve tamir süreçlerinde vacip mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile ağırlık kırmızııyoruz.

İnsan yoğunluğu ziyade olan, kişilerin toplanmış halde yaşadığı veya girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve acil konum önlemi olarak Yangın Bapsı tasarrufı kanunen şart koşulmuştur. Yangın Baplarının en kesif kullanıldığı projeler beyninde;

Yangın kapısı kolu ivedili durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da malum bu kollar normal kapı kolu kabil kabil.

Yangın kapısı, yangın merdiveninin şule ve dumandan korunup katların arasına yada yaşam alanlarına geçmesini önlemek için kullanılır. Mimarida mevcut insanların güvenliğini sağlayan önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının yoklama şeşna tuzakınmasında önemli bir gösteriş oynar.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 sayaç ile 2 vakit arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen başlamışsa hariçya, dışarıdan mirlamışsa yürekeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve can-emtia kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini katkısızlar.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları sıkışık in topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut tatil yaptığı önemli binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Açıldıktan sonra kapanması da kendiliğinden olarak gerçeklesevinçli bu tür bapların en mefret üstünlükı esrar sızdırmaması ve belli başlı derecede ısıya kadar dayanabilmesidir.

Paslanmaz çelik yangın bapları, öteki yangın kapıları üzere çatı emniyetliği Yangın kapısı istanbul fiyatı niyetının önemli bir parçasıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, hınçe dayanıklı malzemesi sayesinde alevlerin öteki taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının arama altına alınmasına yardımcı olabilir ve insanların binadan güvenli bir şekilde tahliye edilmesini katkısızlayabilir.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile kasa beyninde açılıp kapanmayı falsosuz sağlamlayacak şekilde takılması müstelzim parotağ.

Panik bar sayesinde kucakerden hariçarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı essah iterek bapyı açabilirler. Bu sayede çok kolayca ve hızlı bir şekilde evgin çıkış gestaltlabilir.

Yangın kapısı kilidi tutturulmuşrken nazarıitibar edilmesi gereken en önemli ilke ürkü bar ile uyumlu olması, panik bara doğrusu yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin münhala düşmesidir.

Yangın kapısı; beşer esenlığını koruyup yangın ve duman kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla yanında sıfır binalardan mütezayit denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni kadar kriterler de çok sıkı teftiş şeşnda tutulmaktadır.

Report this wiki page